Bericht versturen
Thuis

Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De hartstochtskeuken & Sanitair Industrieel Co., Ltd zijn een onderneming specialiseren zich in het produceren van gootstenen op hoog niveau en relatieve toebehoren. Het bedrijf heeft de geavanceerde ervaringen van de productietechnologie in het buitenland geïntroduceerd en een groot aantal geavanceerde professionele talenten geabsorbeerd. Met constante innovatie van producten, een groot aantal van gootstenen op hoog niveau en zijn toebehoren door de vereisten te combineren zowel van huis en in het buitenland heeft ontworpen en ontwikkeld. Nieuw in ontwerpen, verscheidenheid in stijlen, dankzij de geavanceerde productietechnologie, de uitstekende kwaliteit en de goede naverkoopdienst, is ons verkoopnetwerk nu landelijk uitspreiden. De hartstocht heeft niet alleen een goede reputatie van binnenlandse markt, bereikt maar ook in Europa, Zuidoost-Azië en andere landen goed-bereikt.

 

Ons vertrouwen en trots komt uit:
Hoogste Hardwaremateriaal. -Gemaakt van corrosiebestendige roestvrij staal grondstoffen met hoge weerstand, door geavanceerde technologie van het platina van de metaalelektroforese voor helderheidsbehandeling van de oppervlakte, heeft de introductie van het professionele mechanische oppoetsen voor de oppervlaktebehandeling, de producten constant nieuw en tevredenstellend gemaakt.
Hoogste-rangschikt het bemannen niveau-Het beroep in productontwerpen en ontwikkelingsteam, de rijke ervaringen in productie en de personeel-verrichtingen hebben tot Kiwi Kitchen een gevoelige essentie geleid.
Uitvoerige Productie-Zich specialiseert in de productie van gootstenen op hoog niveau, volledig-staalafdruiprekken, zeepautomaten, en montage, met kwaliteitsborging en redelijke prijzen.
Uitstekend Testend (QC) Team-Heb een sterk testend (QC) team voor al producten het gevoelige testen evenals om de kwaliteit van producten te verzekeren.
One-stop Gevorderde Dienst-Het aanhangen de begeleiding van beheersideeën: De „wederzijdse winst en het geloof schoten wortel, gebaseerd marktbeheer, geleide merkstrategie“, verlenend de goede diensten aan alle cliënten zoals altijd, strikt aan het kwaliteitsbeleid: „Streef voor overleving, ontwikkeling en innovatie op basis van kwaliteit ernaar“, verder om de bevestiging en de steun van de klant te verkrijgen.

 

China Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

China Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

China Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

 

China Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

 

China Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4

 

China Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD Bedrijfsprofiel 5

 

China Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD Bedrijfsprofiel 6

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Met de ervaring van meer dan 15 jaar, zijn wij goed uitgerust met een team van goedgetrainde en ervaren ontwerpers, ingenieurs & arbeiders.

Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : PSON

Aantal werknemers : 50~80

Jaarlijkse omzet : 1500000-2000000

Opgericht Jaar : 2001

Export pct : 40% - 50%